dozvil news image

Харківським регіональним відділенням Асоціації міст України проведено практикум із застосування законодавства на тему «Актуальні питання законодавчого регулювання діяльності органів місцевого самоврядування

23 березня 2016

              Харківським регіональним відділенням Асоціації міст України проведено практикум із застосування законодавства на тему «Актуальні питання законодавчого регулювання діяльності органів місцевого самоврядування у сфері надання адміністративних послуг».

Захід відбувся в рамках реалізації Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» ПУЛЬС, який реалізує Асоціація міст України за підтримки  Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Практикум зібрав для обміну досвідом та навчання  міських голів, керівників міських ЦНАП, фахівців з надання адміністративних послуг міст - членів АМУ Харківській області.

В рамках обміну кращими практиками  реалізованих ініціатив у сфері адміністративних послуг своїм досвідом та інноваціями у сфері надання адміністративних послуг заступником директора департаменту підприємництва та споживчого ринку Іриною Синицькою було презентовано Центр надання адміністративних послуг міста Харкова.

Окрім цього, учасники Практикуму відвідали Центр надання адміністративних послуг міста Харкова та його територіального підрозділу ЦНАП м. Харкова Шевченківського району.