dozvil news image

Удосконалення роботи Єдиного дозвільного центру продовжується.

18 березня 2011

Продовжується робота щодо вдосконалення функціонування Єдиного дозвільного центру в м. Харкові.

З цього приводу 17 березня 2011 р. в малій залі Харківського міськвиконкому під головуванням заступника міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Терехова І.О. проведено відповідну нараду.

засіданні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов, керівники місцевих та регіональних дозвільних органів.

Під час наради віце-мер зазначив, що пріоритетним завданням міської влади є створення сприятливих умов для отримання дозвільної документації, в тому числі і потенційними інвесторами. В зв’язку з цим, найближчим часом планується реалізація спільного з облдержадміністрацією проекту щодо розміщення Єдиного дозвільного центру в новому приміщенні, який повинен стати реальним «єдиним вікном» та злагоджено функціонувати за принципом організаційної єдності. Це повинно бути місце де суб’єкти господарювання зможуть отримувати широкий спектр послуг для започаткування та здійснення підприємницької діяльності.

Директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Проскурін А.М. ознайомив учасників засідання з поточною роботою Центру, зупинився на деяких проблемних питаннях в його роботі.

В свою чергу, з метою ефективної роботи Єдиного дозвільного центру, дозвільним органам запропоновано переглянути свої інформаційні картки (регламенти), внести в них необхідні зміни у відповідності з діючим законодавством, забезпечити неухильне додержання строків розгляду дозвільних справ та виключити випадки прийому і видачі документів дозвільного характеру поза межами Єдиного дозвільного центру.