dozvil news image

Відтепер на держадміністратора дозвільного центру можуть покладатися додаткові повноваження

11 лютого 2014

Такі зміни вносяться до діючого Положення про державного адміністратора і порядок його взаємодії з регіональними, місцевими дозвільними органами та суб’єктами господарювання

Мінекономрозвитку, як орган, що формує державну політику з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності, видав відповідний наказ.

Даним наказом від 22.11.2013 № 1391, серед іншого, дозволено покладати обов’язки адміністратора, визначені Законом України «Про адміністративні послуги», на державного адміністратора за рішенням керівника відповідного органу, що призначив його на посаду.

Зазначимо, що чинним Положенням забороняється покладати на державного адміністратора будь-які інші завдання та обов’язки, не передбачені Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють дозвільну систему у сфері господарської діяльності.

Наказ від 22.11.2013 № 1391 «Про внесення змін до Положення про державного адміністратора і порядок його взаємодії з регіональними, місцевими дозвільними органами та суб’єктами господарювання» набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

© Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва