dozvil news image

Фрунзенський терцентр адмінпослуг прийняв двохтисячного відвідувача

19 лютого 2014

Двохтисячний відвідувач територіального центру надання адміністративних послуг Фрунзенського району отримав сьогодні, 19 лютого, документи на землю.
Альона Журавльова звернулася до терцентру за отриманням довідки про наявність у Державному земельному кадастрі інформації про право власності на земельну ділянку. Сьогодні їй у святковій обстановці передали необхідні документи.

Як розповіла начальник відділу надання адміністративних послуг Фрунзенського району Тетяна Павленко, на сьогодні в терцентрі надають понад 120 послуг і обслуговують від 30 до 50 відвідувачів на день.

Заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька повідомила, що час надання послуги в усіх терцентрах і в головному офісі складає не більше 15 хвилин, готовий документ видається відвідувачеві в межах п'яти хвилин. Всього з моменту відкриття в усі дев'ять територіальних центрів звернулося понад 15 тис. громадян. За її словами, кількість звернень харків'ян у територіальні центри постійно зростає. 

«Найбільш затребуваними послугами залишаються вклеювання фотографії в паспорт при досягненні 25 і 45 років. Також за отриманням посвідчень звертаються ветерани праці, інваліди Великої Вітчизняної війни, багатодітні сім'ї. Зараз ми відпрацьовуємо оновлений перелік адміністративних послуг, і як тільки він буде готовий, то поінформуємо про це харків'ян», - повідомила заступник директора Департаменту - начальник управління Ірина Синицька . 

Ірина Синицька уточнила, що до розширеного переліку увійдуть додаткові послуги з земельних та соціальних питань. 

ФОТО