dozvil news image

Відділи реєстраційної служби Харківського району перенесені до Харкова

25 березня 2014

Відділи реєстраційної служби Харківського району з 1 квітня будуть працювати в Харкові.

Про це повідомив начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Харківській області Олег Дробот. Так, відділ реєстрації прав на нерухоме майно реєстраційної служби Харківського районного управління юстиції, який зараз знаходиться в сел. Пісочин, буде перенесений до міста Харків - у будівлю по вул. Короленка, 16-а.
 

За словами Олега Дробота, таке рішення було прийнято виключно для зручності жителів Харківського району, оскільки автобусне сполучення населених пунктів району з сел. Пісочин досить обмежене. «Територіально Харківський район «опоясує» Харків таким чином, що центром є саме місто, тому логічно і правильно з нашого боку прагнути заощадити громадянам час, підвищуючи тим самим якість наших послуг», - зазначив начальник служби. Він також підкреслив, що крім транспортних зручностей жителі Харківського району зможуть отримувати консультації фахівців з питань реєстрації прав на нерухоме майно, а також користуватися інформаційним терміналом. Крім того, в цьому відділенні будуть відкриті додаткові вікна для прийому документів.

Також з 1 квітня у відділенні по вул. Короленка, 16-а розташовуватиметься відділ реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Харківського районного управління юстиції, який зараз знаходиться за адресою: Харків, пр. Гагаріна, 157-а.

За словами начальника служби, реєстрація обтяжень і видача інформації з Державного реєстру прав для жителів Харківського району здійснюватиметься у відділенні харківської служби - на пл. Павлівській, 4. Олег Дробот зазначив, що обидва відділення знаходяться в центрі міста, недалеко від метро, розміщені в просторих і зручних приміщеннях. 

Джерело Харківська міська рада