dozvil news image

17-18 квітня 2014 р. проведена конференція «Реформування та громадський контроль у сфері надання адміністративних послуг в Україні»

22 квітня 2014

 

Прес-реліз

щодо проведення конференції, присвяченої питанням реформування  та ролі громадськості у сфері надання адміністративних послуг.

          17-18 квітня 2014 року в м. Києві Асоціація українських моніторингів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів спільно з Центром політико-правових реформ в партнерстві з Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та за фінансової підтримки Європейського Союзу, провела конференцію «Реформування та громадський контроль у сфері надання адміністративних послуг в Україні». ЇЇ учасниками стали представники органів влади, експерти, громадські активісти та журналісти з різних регіонів України.

На конференції разом із експертами та представниками органів влади обговорювалися шляхи досягнення європейських стандартів у сфері надання адміністративних послуг в Україні та першочергові реформи, які необхідно провести для досягнення позитивних змін у даній області.

В рамках конференції були розглянуті проблеми у нормативному регулюванні та в практиці надання адміністративних послуг Департаментом МВС України, ДАІ МВС України та Державною міграційною службою.

Центр надання адміністративних послуг м. Харкова презентувала Ірина Синицька - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради, яка розповіла про досвід створення та організації діяльності Центру.