dozvil news image

Голова Державної реєстраційної служби України Ігор Алексеєв разом з заступником міністра юстиції Ганной Онищенко сьогодні, 21 травня, в ході візиту до Харкова прийняли участь у відкритті нових робочих місць у ЦНАП м.Харкова

21 травня 2014

 

В Центрі надання адміністративних послуг тепер  будуть працювати два реєстратори, які здійснюватимуть реєстрацію прав власності на нерухоме майно та реєстрацію юридичних і фізичних осіб-підприємців.

Раніше в Центрі надання адміністративних послуг та його територіальних підрозділах співробітники реєстраційної служби надавали зазначені послуги, але працювали за графіком, відтепер реєстрація буде здійснюватися на постійній основі. В той же час послуги з реєстрації права власності на нерухоме майно та реєстрації юридичних і фізичних осіб-підприємців надають в реєстраційній службі Головного управління юстиції Харківської області. Роботу  ще двох реєстраторів в Центрі організовано для зручності харків’ян.

В рамках відкриття робочих місць заступник міського голови-керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі та керівник Центру Ірина Синицька  ознайомили гостей з системою та методами роботи Центру  надання адміністративних послуг м.Харкова.

Начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Харківській області Ігор Дробот  визначив особливості роботи державних реєстраторів  при наданні зазначених послуг в ЦНАП.

Фото