dozvil news image

Щодо виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг»

04 липня 2014

З 7 липня в Центрі надання адміністративних послуг м. Харкова розпочинається проведення семінарів для адміністраторів Центру надання адміністративних послуг м. Харкова та його територіальних підрозділів за участю представників реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції.

Навчальні заходи проводяться з метою належної організації надання адміністративних послуг через Центри надання адміністративних послуг відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг».

Провести такі  навчальні заходи планується також і з представниками суб’єктів надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації земельних ділянок, видачі документів, що підтверджують громадянство України, тощо.