dozvil news image

Відкриття Єдиного Дозвільного Центру

30 травня 2011

30 травня 2011 року відбулося урочисте відкриття Єдиного дозвільного центру за адресою: м. Харків, Червоношкільна набережна,26.

Пріоритетним завданням міської влади та органів місцевого самоврядування є створення сприятливих умов для забезпечення законних прав та інтересів суб’єктів господарювання при започаткуванні та веденні підприємницької діяльності, і відповідно, покращення інвестиційного клімату в регіоні.

Міська влада та органи місцевого самоврядування приділяють значну увагу процедурі отримання суб’єктами господарювання дозвільної документації, в тому числі і потенційними інвесторами. В зв’язку з цим, Харківська міська рада та Харківська обласна державна адміністрація реалізують спільний проект щодо розміщення Єдиного дозвільного центру в новому приміщенні, який повинен стати реальним «єдиним вікном» та злагоджено функціонувати за принципом організаційної єдності. Це буде місце, де суб’єкти господарювання зможуть отримувати широкий спектр послуг для ведення підприємницької діяльності. Це буде максимально прозорий і в прямому, і в переносному сенсі офіс, де корупція буде знищена як клас.

На реалізацію зазначеного проекту виділено 1,0 млн грн. з міського бюджету та субвенція з обласного бюджету в розмірі 1,0 млн грн. Вказані кошти направлено на фінан¬сування проектних та будівельних робіт, придбання та монтаж комп’ютерної техніки і програмного забезпечення, оргтехніки та іншого обладнання Єдиного дозвільного центру.