dozvil news image

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг

28 листопада 2014


 

 

1. Організатор конкурсу.

1.1. Департамент підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради.
           1.2. Місцезнаходження: вул. Чернишевська, 26, м. Харків, 61002.
           1.3. Відповідальний за проведення конкурсу: Китайгородська Вікторія Володимирівна,  тел.: (057) 725-29-16, е-mail:
dozvil@dozvil.kh.ua.

            2. Умови  проведення конкурсу.

2.1. Найменування  виду  супутніх  послуг: надання  банківських  послуг,

пов’язаних з наданням адміністративних послуг.

2.1.1. Місце надання супутніх послуг: Центр надання адміністративних послуг м. Харкова та його територіальні підрозділи.

2.1.2. Обсяг надання послуг: необмежено, за потребою суб’єкта звернення.

2.1.3. Витрати часу та ціна послуг: послуга надається одразу при зверненні у найкоротший  час та повинна забезпечувати мінімізацію цінових витрат.

3. Перелік необхідних документів для участі в конкурсі.

Заява, згідно встановленої форми до якої додається:

3.1. Конкурсна пропозиція, яка подається в конверті з написом «На конкурс щодо надання супутніх послуг,  пов’язаних з наданням банківських послуг. Не відкривати до початку конкурсу». На конверті зазначаються найменування або прізвище, ім’я, по батькові учасника, його місцезнаходження або місце проживання, номери телефонів.

3.2.  Відомості про учасника, а саме :  

- засвідчені учасником в установленому порядку копії установчих документів (для фізичної особи-підприємця – документа, що посвідчує особу), дозволів,  ліцензій, у разі, коли провадження відповідного виду господарської діяльності передбачає їх наявність;

- довідка про те, що стосовно учасника не порушено справу про банкрутство;

- довідка з Національного банку України про те, що банківська установа не знаходиться в стадії ліквідації, припинення та наявності діючої ліцензії (у разі участі у конкурсі з надання банківських послуг);

- довідка територіального органу Міндоходів  про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), дійсна на момент розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.

4. Спосіб та кінцевий термін подання заяв.

Документи подаються учасником конкурсу особисто секретарю конкурсної комісії  за адресою:   м. Харків, вул. Карла Маркса, 34, управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (приміщення територіального підрозділу Центру надання  адміністративних послуг м. Харкова Ленінського району). 

Кінцевий термін подання заяв  29.12.2014р. до 15.00.

         5. Місце та час проведення конкурсу: 

м.  Харків, вул. Червоношкільна набережна, 26, управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради 30.12.2014р. о 10.00 год. (приміщення адміністрації Центру надання адміністративних послуг м. Харкова).