dozvil news image

Проведено круглий стіл

03 лютого 2015

 03 лютого 2015 року в залі офіційних делегацій міської ради під головуванням заступника директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальника управління підприємництва та дозвільних процедур (керівника Центру надання адміністративних послуг м. Харкова) Синицької І. Г. відбувся круглий стіл на тему «Реформування системи надання адміністративних послуг. Досягнення і проблеми».

В роботі круглого столу взяли участь представники Сумського та Полтавського центрів надання адмінпослуг, а також співробітники Головного управління юстиції у Харківській області, Держземагентства, Головного Управління Державної міграційної служби України в Харківській області та представники громадськості.

Метою заходу було обговорення проблематики покращення якості надання адміністративних послуг шляхом вдосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг. 

В ході проведення круглого столу обговорювалося виконання розпорядження Кабінету Міністрів України №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», яким затверджено та розширено Перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через Центри адміністративних послуг.

Учасники були проінформовані про позитивний досвід у роботі Центру надання адміністративних послуг м. Харкова та його територіальних підрозділів.

Також активно обговорювалися і проблемні питання, які ускладнюють роботу Центрів надання адміністративних послуг, а також шляхи їх подолання.   

За результатами проведення круглого столу, з урахуванням усіх висловлених побажань і пропозицій буде підготовлено відповідне звернення до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

Фото www.dozvil.kh.ua/photos.jsp

 

 

 

 

 

.