dozvil news image

Харківський центр адмінпослуг презентували у Львові

30 березня 2015

Стартова конференція проекту Академії Фольке Бернадотте (Швеція) «Працюючи разом для зміцнення верховенства права в Україні» пройшла 27-28 березня у Львові.

Учасниками конференції стали 12 українських міст, які були відібрані для участі у проекті, представники академії, Посольства Швеції в Україні, комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Асоціації малих міст України.

Під час конференції було представлено проект академії «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні», обговорювалися кроки щодо його подальшої реалізації, відбулися презентації міст.

Делегацію Харкова очолила заступник директора департаменту - начальник управління підприємництва Департаменту підприємництва та споживчого ринку Ірина Синицька, яка презентувала харківський Центр надання адміністративних послуг, який є базою для реалізації проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» в Харкові.

Нагадаємо, що Академія Фольке Бернадотте (Стокгольм, Швеція) обрала Харків містом-учасником проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні». Разом із Харковом для участі в проекті були відібрані 12 міст, що представляють Західний, Центральний, Південний і Східний регіони України. Харків став центром регіонального кластера, до якого увійшли Харківська та Полтавська області.