dozvil news image

Відбулося засідання Секції Асоціації міст України з питань адміністративних послуг послуг

27 травня 2015

21 та 22 травня 2015 року у місті Кривому Розі в рамках реалізації проекту «Ініціатива захисту прав та законних інтересів місцевого самоврядування в Україні» (ДІАЛОГ), що спільно реалізують USAID та Асоціацією міст України, відбулося засідання Секції з питань адміністративних послуг. У засіданні взяли участь 23 представники таких міст як Вінниця, Володимир - Волинський, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Київ, Кіровоград, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Ніжин, Новомосковськ, Павлоград, Харків, Хмельницький, Черкаси, а також з Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Було представлено 12 областей України.

У зазначеному заході прийняла заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління  підприємництва та дозвільних процедур (керівник Центру надання адміністративних послуг м.Харкова) І.Синицька.

На засіданні були розглянуті питання реформування системи надання адміністративних послуг в Україні, презентації паспорту сфери "Адміністративні послуги", обговорення законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг", законопроектів Міністерства юстиції України щодо нових редакцій Законів України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" та обговорено практичні питання впровадження нових законів.

 Фото