dozvil news image

Обговорення проблем організації ЦНАПів в умовах децентралізації

03 грудня 2015

1-2 грудня 2015 року у м. Вінниця проведено виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, в якому прийняли участь представники профільних міністерств, Центрів надання адміністративних послуг різних регіонів України, експерти з питань надання адміністративних послуг, представники міжнародних і громадських організацій та органів місцевого самоврядування.літики та місцевого самоврядування щодо реалізації законодавства України про адміністративні послуги.

Основною темою обговорення стали проблеми організації роботи Центрів надання адміністративних послуг в умовах децентралізації, покращення порядку надання адміністративних послуг, розвиток надання електронних послуг в Україні.

Захід організовано за сприяння та підтримки проекту «Реформа управління на сході України», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини, та Програми Розвитку ООН (ПРООН) в Україні.