dozvil news image

Конференція проекту “ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади”

09 березня 2016

4-5 березня 2016 року керівник Центру надання адміністративних послуг міста Харкова Ірина Синицька прийняла участь в конференції  проекту "Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади", який буде виконуватися впродовж 2016 - 2017 років у рамках проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу для представників об'єднаних територіальних громад з питань утворення та облаштування центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) в м. Луцьк. Захід організований спільно із Всеукраїнською асоціацією центрів надання адміністративних послуг за сприяння та підтримки проекту “Реформа управління на сході України”, який виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

Участь у роботі конференції взяли представники ЄС, експерти та працівники проекту, експерти з адміністративних послуг, представники влади з Львівської, Рівненської,  Волинської областей,  міст Харкова та Суми.

Учасники конференції ознайомились з проектом “ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади”, обговорили загальну політику та напрямки реформування системи надання адміністративних послуг, стан та перспективи надання електронних адміністративних послуг через Єдиний державний портал адміністративних послуг та проекти міжнародної технічної допомоги. Також ознайомились з роботою  Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку, Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

 В рамках програми обміну кращими практиками реалізованих ініціатив у сфері адміністративних послуг Іриною Синицькою було презентовано роботу  Центру надання адміністративних послуг міста Харкова. 

 

Фото