dozvil news image

Конференція «Інформаційно-комунікаційні технології на підтримку реформам з децентралізації в Україні»

18 березня 2016

17 березня керівник Центру надання адміністративних послуг міста Харкова Ірина Синицька прийняла участь в конференції «Інформаційно-комунікаційні технології на підтримку реформам з децентралізації в Україні», організованою Академією е-управління за підтримки Уряду Шведського агентства міжнародного розвитку (SIDA) і Міністерства закордонних справ Естонії через фонди з розвитку співпраці у м.Львів.

Головними темами стали результати шведсько-естонсько-українського проекту “Підтримка розвитку е-урядування в Україні”, який вже опрацьовано у Львові, Івано-Франківську та Івано-Франківської області, Долині та Калуші.

Закордонні експерти із Естонії, Швеції, США та представники місцевого самоврядування обговорювали нові моделі співпраці між центральним урядом і органами місцевого самоврядування в світлі реформ із децентралізації та найкращі практики шведсько-естонських проектів в Україні.

В рамках конференції  представники місцевого самоврядування представили електронні рішення, серед яких система електронного документообігу, гаряча лінія міста, мобільні додатки, географічна інформаційна система, впровадження інформаційних технологій у центри надання адміністративних послуг тощо. Також в рамках конференції відбулася презентація результатів проекту технічної допомоги Шведської агенції міжнародного розвитку (SIDA) «Підтримка електронного управління в Україні».

Фото