dozvil news image

Щодо отримання паспортів громадянина України

02 листопада 2016

 За інформацією Головного управління Державної міграційної служби України в Харківській області у зв’язку з набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2016 року №745 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року №302» з 03.11.2016 року змінюється порядок подачі документів на отримання паспорта громадянина України, а саме:

Мешканці Шевченківського, Київського, Слобідського, Московського, Основ’янського районів м. Харкова звертаються до  відповідних територіальних підрозділів міграційної служби для отримання паспорта громадянина України у формі картки (ID).

Для отримання адміністративної послуги з вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні відповідного віку мешканці зазначених районів звертаються до територіальних підрозділів ЦНАП м. Харкова.

Мешканці Холодногірського, Новобаварського, Індустріального, Немишлянського районів міста для отримання адміністративних послуг державної міграційної служби(оформлення та видача паспорта громадянина України у формі книжечки,  оформлення і видача паспорта громадянина України замість втраченого, викраденого чи пошкодженого у формі книжечки, вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні відповідного віку) звертаються до ЦНАП м. Харкова та його територіальних підрозділів.