dozvil news image

ЦНАП м. Харкова взяв участь у обговоренні стратегій секторальних реформ

28 листопада 2016

 22 - 23 листопада в Івано-Франківську представники Центру адміністративних послуг м. Харкова прийняли участь у дводенному Форумі місцевого самоврядування «Секторальні реформи в призмі децентралізації: освіта, охорона здоров’я, соціальний захист населення, адміністративні послуги».

Захід, який організовано Асоціацією міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС), зібрав майже 250 учасників - представників галузевих міністерств, профільних парламентських комітетів, центрів надання адміністративних послуг та експертів.

Засідання робочої групи з реформи Адміністративних послуг проходило за участю заступника директора Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України А.Реун та головного спеціаліста відділу розвитку системи надання адміністративних послуг управління розвитку адміністративних послуг Департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України М.Маценко. Модератором заходу виступив керівник Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківськ Б.Питель. 

В рамках форуму відбулося обговорення стратегій секторальних реформ у контексті децентралізації, підготовлених Асоціацією міст України, а також ознайомлення з роботою Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська.

Фото