dozvil news image

Підписано Меморандум про включення, співпрацю та партнерство з Всеукраїнською асоціацією центрів надання адміністративних послуг

24 квітня 2017

 Сьогодні, 24 квітня, у Харківській міській раді між Громадською організацією «Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг» та Департаментом адміністративних послуг та споживчого ринку відбулося підписання Меморандуму про включення, співпрацю та партнерство.

 «За результатами постійних моніторингів, харківські ЦНАПи є одними з кращих в Україні. І нам є чим поділитися з колегами.  Більше того, у нас є напрацювання і пропозиції, з якими ми як повноправний член асоціації готові виступити і перед Кабміном, і органами місцевого самоврядування.   Для нас вступ до асоціації означає обмін досвідом і кращими практиками, залучення міжнародних донорських організацій. Підписання меморандуму - це першооснова для того, щоб з часом усі послуги в Україні надавалися за принципом екстериторіальності - наприклад, не тільки жителям Харкова, а й інших міст», - зазначила директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку  Вікторія Китайгородська.

У свою чергу голова Громадської організації «Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг» Наталія Шамрай наголосила, що в нинішніх реаліях харківські центри з надання адміністративних послуг є зразком для всіх міст країни - і великих, і малих.