dozvil news image

Презентація Плану дій

12 липня 2017

В рамках проекту Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні», який фінансується Шведським агентством з міжнародного розвитку Sida, відбулася Презентація Плану дій м. Харків.

У зазначеному заході взяли участь представники Харківської міської ради, Академії Фольке Бернадотта, соціологічної агенції Фама, Асоціації малих міст України.

У привітальному слові заступник міського голови – керуючий справами виконавчого комітету міської ради Т.М. Чечетова - Терашвілі підкреслила важливість проекту для органів місцевого самоврядування в  інтеграції принципів верховенства права у сфері надання послуг та зауважила, що місто Харків постійно розвивається, а створення комфортних умов для отримання публічних послуг є пріоритетом міської влади.

Довідково: 27.03.2015 між Академією Фольке Бернадотта/ проект «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» та Харківською міською радою був підписаний Протокол про взаємодію. За умовами проекту міською владою для обстеження були обрані послуги у сфері реєстрації. Незалежними експертами проведені моніторинги споживачів та надавачів послуг реєстрації. Результати досліджень стали основою для Плана дій – документа, на підставі якого будуть прийняті важливі рішення в сфері надання реєстраційних послуг на місцевому рівні.