dozvil news image

Навчальний тренінг з вдосконалення надання адміністративних послуг

03 серпня 2017

В межах проекту  Академії  Фольке Бернадотта Місцеве самоврядування і верховенство права в Україніпредставники Центру надання адміністративних послуг м. Харкова прийняли участь у навчальному тренінгу  з вдосконалення надання адміністративних послуг, який проходить 2-4 серпня у м. Миргород.

Проводить начальний тренінг Асоціація малих міст України у співпраці з експертами Центру досліджень верховенства права Національного університету “Києво-Могилянська академія” (НаУКМА). Учасники проекту - представники міст-партнерів проекту: м. Харків, м. Чугуїв, м. Пирятин, та резервне м. Миргород.

У ході навчальної програми для працівників органів місцевого самоврядування експерти розповідають про застосування верховенства права у сфері земельних відносин, при наданні реєстраційних послуг, у сфері архітектури та містобудування, при здійсненні інформаційних повноважень з точки зору принципів прозорості та підзвітності, у сфері житлово-комунального господарства та благоустрою, при наданні транспортних послуг та інші актуальні питання.