dozvil news image

Відкриття Регіонального центру послуг

01 вересня 2017

1 вересня Президент України Петро Порошенко взяв участь у відкритті Харківського регіонального центру послуг. В урочистостях також взяли участь Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, Надзвичайний і повноважний посол США в Україні Марі Йованович, депутати Верховної Ради України.                                                        

В основу роботи нового центру покладені доступність, прозорість і оперативність контакту органів влади, громадян та бізнесу. У будівлі колишнього будинку побуту на проспекті Тракторобудівників, 144 на площі майже 6 тис. кв. метрів обладнані понад 300 місць для прийому людей, обробки і видачі документів. Організовано систему електронної черги, в центрі є ігрова зона, банківські та інші сервіси. Він буде обслуговувати жителів Харкова і області, яким необхідні послуги адміністративного та пенсійного обслуговування, соціального захисту, реєстрації, земельного кадастру, державного архітектурно-будівельного контролю та багато інших.

Регіональний центр послуг побудований за рік. Фінансування робіт забезпечено бюджетом Харківської міської ради за участю коштів американського уряду за програмою USAID.