dozvil news image

Засідання за участю представників Асоціації міст України за темою «Вивчення досвіду створення та діяльності Центрів надання послуг «Прозорий офіс»

19 жовтня 2017

Сьогодні, 19 жовтня, в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (Пульс), який реєалізується Асоціацією міст України відбувся перший день засідання  за темою: «Вивчення досвіду створення та діяльності Центрів надання послуг «Прозорий офіс».

    У засіданні взяли участь заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міськради Тетяна Чечетова-Терашвілі, директори профільних департаментів, представники Асоціації міст України та інші. 

    Тетяна Чечетова-Терашвілі повідомила, що центри надання послуг «Прозорий офіс» у Київському та Шевченківському районах Харкова були відкриті на базі районних адміністрацій в квітні цього року та до кінця 2018 року в Харкові планується відкриття ще двох «Прозорих офісів».

    Директором Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради Вікторією Китайгородською було презентовано роботу Центру надання адміністративних послуг м. Харкова та Регіонального центру послуг.

      У свою чергу представники АМУ відзначили не тільки успішний досвід м. Харкова в створенні центрів «Прозорий офіс», а й те, в які стислі терміни була виконана ця масштабна робота. Аналітик Асоціації міст України Назар Миколюк зазначив, що сьогодні політика держави полягає в тому, щоб в кожному населеному пункті обласного значення було відкрито центр послуг «Прозорий офіс». 

Після засідання гості відвідали «Прозорі офіси» Київського та Шевченківського районів.