dozvil news image

Робоча зустріч з представниками Міжнародної організації з розвитку права

27 жовтня 2017

 Сьогодні, 27 жовтня, відбулася зустріч з представниками Міжнародної організації з розвитку права (IDLO). У зустрічі взяли участь перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, заступник міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі, директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська і начальник відділу супроводу міжнародних проектів Ольга Дем'яненко.

      Під час зустрічі були обговорені проекти щодо подальшої співпраці з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та підведені підсумки спільної роботи з відкриття Регіонального центру послуг в рамках Меморандуму про взаєморозуміння.

    Також, перший віце-мер повідомив, що до Дня міста в Харкові планують відкрити новий, об'єднаний центр для жителів Новобаварського і Холодногірського районів, ще один центр буде відкритий до кінця наступного року в інших районах.

      Генеральний директор Міжнародної організації з розвитку права (IDLO) Айрін Хан зазначила, що співпраця буде продовжена. Організація працює майже в 40 країнах світу, для того щоб зробити законодавство більш доступним для людей, і Харків став другим містом в Україні, після Києва, де відкритий офіс IDLO.