dozvil news image

До Центру надання адміністративних послуг м.Харкова та його територіальних підрозділів за 3 місяці надійшло понад 20 тисяч звернень у сфері реєстрації бізнесу

08 листопада 2017

Прийом документів в сфері реєстрації бізнесу в Центрі надання адміністративних послуг  м. Харкова та  його територіальних підрозділів розпочався 3 місяця тому.

За цей період (з 08.08.2017-08.11.2017) було зафіксовано понад 20 тисяч звернень, з них: 14470 фізичні особи-підприємці, 4264 - юридичні особи, видано 1367 витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.Найбільша кількість звернень серед суб’єктів господарювання фіксується в Центрі надання адміністративних послуг м. Харкова та Регіональному центрі послуг, а також в територіальних підрозділів ЦНАП м. Харкова Слобідського і Основ’янського районів.

Послуги з реєстрації бізнесу користуються попитом та за рівнем актуальності займають 4 місце серед найактуальніших послуг ЦНАП  м. Харкова.

Проведений аналіз звернень з реєстрації бізнесу показує, що найбільша кількість звернень з реєстрації бізнесу припадає на вівторок, найменша - у середу.