dozvil news image

Досвід Харкова зі створення центрів надання соціальних послуг «Прозорий офіс» та Регіонального центру послуг вивчає делегація Донецької області

29 листопада 2017

Сьогодні, 29 листопада, в Харківській міськраді пройшла робоча зустріч за участю делегації Донецької області з числа представників облдержадміністрації, структурних підрозділів з питань соціального захисту населення міст та районів області, керівників об’єднаних територіальних громад.

Досвідом і практичними порадами з колегами поділилися заступник Харківського міського голови - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі та керівники профільних департаментів міської ради.
    
Як повідомила Тетяна Чечетова-Терашвілі, наступного року в місті планується відкрити ще чотири центри надання послуг «Прозорий офіс», два з яких стануть об'єднаними і охоплять в цілому чотири райони. Зокрема, до Дня міста планується створити соціальний офіс для жителів Новобаварського і Холодногірського районів. У них та інших центрах планують надавати в тому числі і нові послуги, а саме - Фонду соціального страхування України, новоствореного Департаменту служб у справах дітей та районних комітетів у справах сім'ї, молоді та спорту.                                      .
         Відкриття нових офісів дозволить ще більш якісно надавати послуги людям в комфортних і доступних для них умовах. Ми раді приймати колег, вчимося самі і завжди вітаємо ініціативу обміну теоретичним, практичним досвідом. Наше завдання - спільними зусиллями добитися успіху для всієї держави», - зазначила Тетяна Чечетова-Терашвілі.                               .
        Після зустрічі в міській раді делегація відвідала Регіональний центр послуг і «Прозорі офіси» Шевченківського та Київського районів, де для них провели екскурсії та поділилися всією необхідною інформацією про створення та роботу центрів.