dozvil news image

Отримати інформацію з Державного реєстру прав можна самостійно

08 грудня 2017

У зв’язку зі зростанням звернень до Центру за отриманням  Інформаційних довідок з Державного реєстру прав  звертаємо увагу на те, що отримати інформацію з Державного реєстру прав ви маєте змогу самостійно в електронній формі через веб-портал Мін’юсту https://kap.minjust.gov.ua/.

Відповідно до п. 2 Порядку надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» від 25.12.2015р. № 1127 інформація з Державного реєстру прав у паперовій або електронній формі має однакову юридичну силу та містить обов’язкове посилання на Державний реєстр прав.

Розмір плати за надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно у паперовій формі складає 0,025 розміру мінімальної заробітної плати (40 грн.), за надання інформації в електронній формі — 0,0125 розміру мінімальної заробітної плати (20 грн.).

Інформація з Реєстру в паперовій формі надається на аркушах паперу формату А4 (210 х 297 міліметрів) без використання спеціальних бланків, проставлення підпису та печатки державного реєстратора прав на нерухоме майно.

 Інструкція отримання інформації в електронному вигляді