dozvil news image

Досвід Харкова в сфері надання послуг приїхали переймати представники з усієї України

13 вересня 2018

Практичний семінар-тренінг, присвячений роботі центрів адміністративних послуг та впровадженню нових послуг у цій сфері, проходить 13-14 вересня, в Харківській міській раді.

У ньому беруть участь представники центрів адмінпослуг, управлінь праці та соціального захисту і відділень ЗАГС з різних міст України. Також у роботі семінару беруть участь заступник голови правління Центру політико-правових реформ Віктор Тимощук, заступник Харківського міського голови з питань правового забезпечення Марина Стаматіна, директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, голова Правління Фонду місцевої демократії Ольга Мірошник. Тема семінару: «Практичні аспекти організації функціонування центрів надання адміністративних послуг: проблеми подальшого розвитку та інтеграції нових послуг».

Захід відбувається в рамках проекту «Посилення ролі громадянського суспільства у забезпеченні демократичних реформ і якості державної влади», що здійснюється Центром політико-правових реформ та Фондом місцевоі демократії за фінансування Європейського Союзу.