dozvil news image

Семінар з обміну досвідом «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні»

29 листопада 2018

29 -30 листопада  2018 року у Києві в рамках шведсько-українського проекту Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» взято участь в семінарі із обміну досвідом «Виконання планів дій органами місцевого самоврядування».

Учасники заходу - представники органів місцевого самоврядування з міст-партнерів проекту: Вільнянськ, Вознесенськ, Долина, Івано-Франківськ, Львів, Мелітополь, Миколаїв, Миргород, Пирятин, Самбір, Тернівка, Трускавець, Чугуїв, Южне,  а також партнери проекту – соціологічна агенція «ФАМА», Центр досліджень верховенства права наУКМА.

Довідково:

Проект "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" реалізується шведським урядовим агентством Академією Фольке Бернадотта за фінансової підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку (Sida). Метою проекту є підтримка зміцнення та інтеграції принципів верховенства права в сфері надання публічних послуг органами місцевого самоврядування в Україні. Проект поширює свою діяльність на 12 міст-партнерів в межах України і включає самооцінку верховенства права у місцевому самоврядуванні, підвищення спроможності місцевих органів влади та підтримку громадянського суспільства у підвищенні правової обізнаності.