dozvil news image

Досвід харківського дозвільного центру успішно впроваджують в інших містах

18 січня 2012

 Єдиний дозвільний центр у Харкові - це унікальний і практично єдиний організаційний механізм такого рівня в Україні.

Про це сьогодні, 18 січня, у прес-центрі Харківської міської ради заявила заступник директора департаменту - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі.
Вона наголосила, що рівень харківського ЄДЦ високо оцінили численні делегації, які приїжджали до Харкова з інших регіонів і знайомилися з роботою центру. 
«Вони переймали наш унікальний досвід об'єднання представників дозвільних органів, створення інформаційної бази. Можна з гордістю сказати, що дозвільні центри в Києві та Запоріжжі повною мірою перейняли в нас і впровадили в себе систему електронного документообігу між державним адміністратором та дозвільними органами», - зазначила Тетяна Чечетова-Терашвілі.
Вона також повідомила, що для харківського ЄДЦ основним завданням залишається повна віртуалізація обміну даними між суб'єктом господарювання, державним адміністратором та дозвільними органами. Це має заощадити час підприємців і мінімізувати корупцію.

Джерело Харківська міська рада