dozvil news image

Відбувся бізнес-семінар «Особливості функціонування Єдиного дозвільного центру».

16 червня 2011

 

15.06.2011 року відбувся бізнес-семінар на тему «Особливості функціонування Єдиного дозвільного центру». Організаторами семінару виступили профспілкові організації та об'єднання підприємців Харківської області.

У семінарі з підприємцями Харкова та області взяли участь представники Єдиного дозвільного центру, СЕС Харкова та Харківської області, Головного управління МНС в Харківський області, управління Державної  служби гірничого нагляду та промислової по безпеки по Харківської області, фахівці виконавчих органів Харківської міської ради.

В рамках роботи семінару підприємці були ознайомлені з роботою Єдиного дозвільного центру та порядком видачі документів дозвільного характеру через Центр. Серед основних питань, які обговорювалися, в рамках семінару, питання  участь місцевих та регіональних дозвільних органів у роботі Єдиного дозвільного центру та додержання вимог законодавства при видачі документів дозвільного характеру.

Також підприємці-учасники семінару мали змогу поспілкуватися з керівниками дозвільних органів та отримати необхідну консультацію.