dozvil news image

Завдяки нашій армії, яка відважно відвойовує наші території, з кожним днем наше місто все більш наповнюється життям!

19 травня 2022

Харків’яни, які були вимушені залишити місто та переїхати на більш-менш безпечні території України повертаються додому.

 У цей час ЦНАПи можуть стати надійними помічниками для громадян надаючи якісні адміністративні послуги.

18 травня Харківською міською радою було відновлено функціонування ЦНАП м. Харкова та його 11 територіальних підрозділів за скороченим переліком послуг, який поступово планується розширювати.

У перший день роботи центрів, адміністратори не тільки надали велику кількість адміністративних послуг, але й приділили увагу вивченню більш затребуваних послуг, у яких мають потребу громадяни.

Такими є:

- отримання біометричних паспортів;

- реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання;

- комплексна послуга єМалятко;

-  послуги для водіїв.

Більшість адміністративних послуг приймаються засобами державних реєстрів. Держателями державних реєстрів є центральні органи виконавчої влади. Зважаючи на ситуацію в країні, з метою безпеки практично всі реєстри були закриті.

Проте, навіть в умовах воєнного стану життя населення нашого міста-героя триває, та ми робимо усе можливе для задоволення потреб громадян. Тому, від імені харків’ян та міської ради звертаємося до центральних органів виконавчої влади з метою сприяння швидкого поновлення функціонування державних реєстрів для можливості надання вище вказаних послуг. Відновимо та запустимо механізм життєдіяльності Харкова разом!