dozvil news image

Нам 11 років!

30 травня 2022

Якось не так ми собі уявляли нашу річницю.

Сьогодні хочеться відзначити щоденний труд міської влади, керівництва та адміністраторів ЦНАП м. Харкова, а також суб’єктів надання послуг, завдяки цьому продовжується надання якісних адміністративних послуг нашим громадянам.

Дякуємо всім за плідну співпрацю, підтримку та розуміння!
Упродовж 11 років наші центри зростали, збільшувалася кількість послуг, кількість робочих місць, впроваджувалися нові технології, реалізовувалися різні цікаві проєкти.

Результатом цього є визнання ЦНАП м. Харкова та наших сервісів одними з найкращих в Україні.
Дорогі наші відвідувачі, гості, дякуємо, що користуєтеся нашими сервісами! Ми і надалі будемо вимогливими до себе, докладемо максимум зусиль, щоб ставати кращими для вас!

Зараз наша країна і кожен із нас переживає надзвичайно важкий період. Тому, ми як ніколи, повинні бути згуртованими та допомагати один одному.

З моменту введення воєнного стану ми поруч з вами та постійно на зв’язку. Наші керівники та адміністратори з самого першого дня допомагали місту та його мешканцям, хтось доставляв гуманітарну допомогу, готував для наших захисників їжу, хтось наводив чистоту в місті.

Наразі ми працюємо! Поки наші центри не працювали, нашим адміністраторам була надана можливість бути зайнятими, робити за фахом та передавати власний досвід в інших містах, де була необхідність збільшення кадрів через велику кількість переселенців.

Ще продовжуються бойові дії в місті, кожного дня чутно звуки війни, але ми на місцях задля отримання громадянами послуг.

Разом - ми сила! Віримо у мирне небо та спокійне життя! Бережіть себе та один одного! Та нехай Бог береже наших захисників!