dozvil news image

Увага! З 17 грудня пункти реєстрації БФ “Право на захист” на грошову допомогу від УВКБ ООН припиняють роботу ДО КІНЦЯ РОКУ

14 грудня 2022

Про старт програми у 2023 році буде повідомлено окремо!

Виплати будуть продовжувати надходити всім, хто успішно зареєструвався.

«Ця пауза в роботі дуже потрібна і нам, і партнеру, щоб обробити усі заявки. Тому наступні декілька тижнів ми не матимемо змоги приймати НОВИХ охочих» - зазначили в благодійному фонді.

До кінця тижня пункти прийматимуть лише ТИХ, ХТО ПОПЕРЕДНЬО ЗАПИСАНИЙ у чергу.

Зверніть увагу, що фахівці, які оброблятимуть заявки з помилками (там, де невірно введені або зазначені дані), можуть дзвонити вам для уточнення інформації. При цьому фахівець має представитись, зазначити номер вашої заявки та дату реєстрації, щоб ви могли упевнитись, що вам дзвонить не шахрай.  Також зауважимо, спеціалісти ❌НІКОЛИ❌, ні за яких обставин не будуть вимагати від вас назвати CVV-код (тризначний код на зворотній стороні картки). Якщо у вас просять такі дані (у тому числі і ввести їх за посиланням!), це шахраї! Будьте обережні!

Основний інформаційний телеграм-канал https://t.me/IDPhelp продовжить надавати консультації у звичному режимі. Також продовжує працювати гаряча лінія УВКБ ООН 0 800 307 711.

Уся команда програми грошової допомоги БФ “Право на захист” дякує за терпіння, розуміння за ваші теплі відгуки про їх роботу!