dozvil news image

З підприємцями Харкова проводять семінари з питань внесення змін до Податкового кодексу

24 червня 2011

На ініціативу Харківського міського голови Геннадія Кернеса і Департаменту підприємництва та споживчого ринку, з підприємцями Харкова регулярно проводять роз'яснювальну роботу щодо проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України».

   Про це заявила заступник директора департаменту - начальник управління підприємництва Харківської міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі в ході круглого столу, присвяченого питанням практики застосування норм Податкового кодексу України.

 «Наш Департамент ініціював проведення таких семінарів, щоб розповісти підприємцям про можливості, права та обов'язки, які передбачає для них законопроект кодексу. Ці зустрічі проводять представники обласної податкової служби щотижня і абсолютно безкоштовно», - наголосила заступник директора департаменту Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Вона підкреслила, що тематику цих зустрічей підприємці визначають самі, попередньо погоджуючи з Департаментом підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради.

 «Ми відкриті для представників бізнесу. Вони можуть зв'язатися з нами і запропонувати цікаву для них тему семінару», - додала начальник управління підприємництва Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Вона зазначила, що на сьогодні також стали регулярно проводити круглі столи, на яких обговорюються питання оподаткування та змін до Податкового кодексу України.

 

За матеріалами: офіційний сайт Харківської міської ради