dozvil news image

Буде проведено круглий стіл на тему «Формування привабливого бізнес-клімату для суб’єктів малого та середнього бізнесу»

20 березня 2012

 22 березня поточного року о 15-00  в малій залі виконавчого комітету міської ради Департаментом підприємництва та споживчого ринку  Харківської міської ради спільно з Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва проводиться засідання круглого столу на тему «Формування привабливого бізнес клімату для суб’єктів малого та середнього бізнесу».

Розвиток малого та середнього бізнесу – це індикатор успішності економічної політики провідних європейських держав, а створення необхідних умов для ритмічного розвитку цього сегменту підприємництва – об’єктивна  вимога часу.

На сьогодні в нашому місті актуальним є робота щодо формування сприятливого бізнес клімату в місті для ведення підприємницької діяльності.

На засіданні будуть розглянуті питання щодо концептуальних змін в реєстрації суб’єктів господарювання, спрощення вимог ведення бізнесу на підставі змін порядку отримання документів дозвільного характеру, буде визначено науковий підхід щодо формування привабливого бізнес-клімату для суб’єктів малого та середнього бізнесу.

Також, на засіданні будуть обговорюватися з податковими органами питання щодо нової спрощеної системи оподаткування в контексті формування привабливого бізнес – клімату  для розвитку малого бізнесу в Україні.

         В засіданні братимуть участь представники спілок підприємців, громадських  та профспілкових організацій підприємців, організацій роботодавців, приватні підприємці, науковці.

        Даний захід проводиться в рамках виконання Програми підтримки розвитку підприємництва у м. Харкові на 2012-2015 роки.