dozvil news image

Єдиний дозвільний центр консультує підприємців з інших міст України

21 березня 2012

 Торік до Єдиного дозвільного центру міста Харкова звернулися майже 53 тис. чоловік, що в 1,5 рази більше, ніж у 2010 році.


Про це сьогодні, 21 березня, на засіданні постійної комісії з промисловості, економічного розвитку і власності Харківської міської ради повідомив директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Андрій Проскурін. «На сьогодні це найкращий центр України за організацією роботи, за структурою, за надаваними послугами. Усе обладнання відповідає останньому слову техніки. Особливо відзначу роботу сайту Єдиного дозвільного центру, що здатний задовольнити всі потреби підприємців. Підприємці вже мають можливість стежити в режимі онлайн за проходженням поданої документації», - зазначив Андрій Проскурін.

Як повідомила заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Тетяна Чечетова-Терашвілі, виправдала себе й упроваджена на сайті система електронної консультації. Так, за консультаціями в ЄДЦ звертаються підприємці з усіх регіонів України.

 Джерело Харківська міська рада