dozvil news image

Шановні підприємці! ЗАПРОШУЄМО ДО ІНТЕРАКТИВНОЇ УЧАСТІ у вдосконаленні податкового законодавства

25 червня 2011

 

 

Прийняття і введення в дію Податкового кодексу Україні принципово змінило структуру податкової системи та умови оподаткування. При цьому практика застосування нового податкового законодавства свідчить про існуючі протиріччя (як внутрішні, так і з іншими галузями права), неоднозначності трактувань окремих норм, нечіткість окремих формулювань, що на практиці знижує ефективність діючої податкової системи та породжує конфліктні ситуації між платниками податків та податковими органами.

       У зв'язку з цим Науково-дослідний центр індустріальних проблем розвитку НАН України за завданням Міністерства фінансів України, починаючи з червня 2011 року проводить дослідження, що включає в себе аналіз практики та проблемних аспектів застосування норм Податкового кодексу України в контексті подальшого вдосконалення і гармонізації законодавства. Результатом цієї роботи має стати ідентифікація існуючих проблем та обгрунтування пропозицій по усуненню внутрішніх протиріч Податкового кодексу, а також неузгодженості окремих норм податкового законодавства та інших галузей права.

ЗАПРОШУЄМО ДО ІНТЕРАКТИВНОЇ УЧАСТІ представників громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, науковців, фахівців з оподаткування, бухгалтерського обліку та аудиту, які зацікавлені у розбудові ефективної та справедливої податкової системи, створенні гідних податкових умов для бізнесу.

Ваші зауваження та пропозиції* стосовно ідентифікації існуючих проблем та усунення колізій податкового законодавства та інших галузей права просимо надсилати до 31 липня за адресою: monitoring_taxes_2011@bk.ru

Ваші матеріали будуть включені в Рекомендації щодо внесення змін до Податкового кодексу України із зазначенням авторства.

У разі виникнення питань звертайтесь за телефонами:

050-59-62-308 Юлія

067-91-57-084 Валерія

ДЯКУЄМО ЗА СПІВПРАЦЮ!