dozvil news image

ЄДЦ Харкова займає 1 місце в Україні за рівнем оснащеності та доступності для споживачів

11 квітня 2012

 Вчора 10 квітня 2012 року відбувся круглий стіл на тему «Конкурентоспроможність Харківської області» за участю керівництва обласної державної адміністрацій, провідних промислових підприємств та вищих навчальних закладів Харківської області. Ініціаторами кругло столу виступили Фонд «Ефективне управління» та Американська торгівельна палата в Україні. Харківську міську раду на засіданні представляла заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку  Чечетова-Терашвілі Т.М.

Метою круглого столу було проведення презентації результатів України і Харківській області в рейтингу конкурентоспроможності регіонів України у 2011 році та проекту «Регіональна конкурентоспроможність», за результатами якого у 2011 році Харківська область посіла 3 місце.

Підчас кругло столу фахівці Фонду високо оцінили досягнення Харкова в реформуванні адміністративної системи та відмітили, що Харків займає перше місце по  ефективності реалізації напрямків дозвільної політики держави з огляду на той факт, що Єдиний дозвільний центр міста Харкова на всі сто відсотків відповідає світовим стандартам та є прикладом відкритості та доступності влади.