dozvil news image

26.04 конфренція-презентація "Купи успішний бізнес"

24 квітня 2012

 Кожен, хто займається бізнесом або тільки планує це зробити, націлений на те, щоб цей бізнес був максимально прибутковим та успішним. Реалії показують, що, нажаль, не кожен може цього досягти власними зусиллями. А якщо є можливість купити вже успішний бізнес? Якщо для того, щоб Ваш бізнес став успішним, необхідні лише мінімальні первинні капіталовкладення, а все решта за Вас зроблять професіонали? Якщо успіх Вашого бізнесу вже є постійною величиною?

 Саме для того, щоб показати, що такі можливості це не казка про доброго чарівника, а реальний механізм, що доволі успішно функціонує на ринку, 26 квітня 2012 року з 11.00 до 15.00 Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Головним управлінням економіки Харківської обласної державної адміністрації, Регіональною радою підприємців у Харківській області та Харківською обласною молодіжною організацією «Союз молодих підприємців» проводить конференцію-презентацію на тему:"Купи успішний бізнес"

На конференції Ви дізнаєтесь про те, що таке франчайзинг, як стати власником франшизи, механізми її створення та укладення договорів власності, що означає гарне іноземне слово франчайзі та багато іншого, що передбачено програмою, яка містить в собі:

 1. Відкриття конференції. 
2. "Франчайзинг як організація стабільного бізснесу", голова директорату Асоціації франчайзингу України А.О. Кривонос.

3. Презентація кредитної програми "Партнерство-франчайзинг" від UniCredit Bank, А.О. Камінська.

4. Презентація франшиз:

- "Сайнарама",
- "Электронный дневник",
- "Квітка",
- "Fruit Lіfe",
- "Технічна студія „ВИНАХІДНИК”.

5. Інтерактивне спілкування із консультантами Асоціації та франчайзерами.


Розмір організаційного внеску - 50 гривень (для покриття витрат Асоціації франчайзингу України). Внесок можна здійснити безготівковим переказом, реквізити якого доступні тут. Учасників, що сплатили внесок, просимо зареєструватися за посиланням.

Захід відбуватиметься 26 квітня за адресою: м. Харків, майдан Свободи 5, Держпром, 2 під’їзд, 2 поверх, Зал засідань. Реєстрація учасників з 10.30, початок конференції-презентації – об 11 годині.

 
Із запитаннями та пропозиціями Ви можете звернутися за телефоном: 757-42-32 (Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва)
або по e-mail: office@kharkiv.biz.ua