dozvil news image

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ до проекту рішення сесії Харківської міської ради 6 скликання «Про оптимізацію надання адміністративних послуг у м. Харкові»

03 травня 2012

 З метою створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг фізичними та юридичними особами, максимального спрощення організації та технологій їх виконання, відкритості і прозорість умов при розгляді звернень громадян, суб’єктів господарювання, Департаментом підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради підготовлено проект рішення сесії Харківської міської ради «Про оптимізацію надання адміністративних послуг у м. Харкові».

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003р. № 1160-VI та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта» від 11.03.04 р. № 308, з метою прийняття від громадськості та суб’єктів господарювання зауважень та пропозицій до вищевказаного проекту рішення, публікується аналіз регуляторного впливу та проект рішення сесії Харківської міської ради «Про оптимізацію надання адміністративних послуг у м. Харкові» .

Зауваження та пропозиції до вищевказаного проекту рішення Харківської міської ради приймаються в письмовому вигляді розробником протягом 1-го місяця з дня опублікування за адресою: 61010, Красношкільна наб., 26, Єдиний дозвільний центр м. Харкова (тел. 760-70-42).

Пакет документів