dozvil news image

Увага! Пошук інвестиційних та інноваційних проектів

11 травня 2012

 

Управління підприємництва та дозвільних процедур Харківської міської ради разом з ГУ економіки Харківської обласної державної адміністрації проводять Міжнародний конкурс інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи».
Конкурс проходить з 3 травня по 7 вересня 2012 року і спрямований на пошук і виявлення перспективних інноваційних та інвестиційних проектів.
 
Перший етап Конкурсу буде проходити з 3 травня до 30 червня і буде складатися в зборі заявок з описом інноваційних проектів до 30 травня і проведенні їх оцінки Експертною радою Конкурсу до 30 червня. Кращі інноваційні та інвестиційні проекти візьмуть участь у фіналі конкурсу.
 
Другий етап Конкурсу почнеться 1 липня і триватиме до 7 вересня 2012 року. Він включає розробку до 1 серпня детальних бізнес-планів, які повинні бути підготовлені всіма авторами проектів, що потрапили у фінал конкурсу.
 
Члени Експертної ради Конкурсу розглянуть бізнес-плани до 30 серпня. Підведення підсумків Конкурсу та вручення нагород переможцям відбудеться під час Четвертого міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», який буде проведено під патронатом  голови Харківської обласної державної адміністрації та Харківського міського голови 7 вересня 2012 року. Також кращі інноваційні та інвестиційні проекти одночасно з форумом будуть демонструватися на виставці інновацій «Енергія зростання».
 
 
Учасники Конкурсу можуть подавати заявки з описом інноваційних та інвестиційних проектів в Головне управління економіки Харківської обласної державної адміністрації за адресою: пл. Свободи, 5, 7 під'їзд, 3 поверх, м. Харків та надсилати на електронні адреси: uek.invest@gmail.com, dudka.alex@gmail.com або dozvil@dozvil.kh.ua . Склад учасників не обмежується.