dozvil news image

До відома підприємців! Працює консультаційне вікно

21 травня 2012

З 21 травня в Єдиному дозвільному центрі м. Харкова впроваджується «консультаційне «вікно» для підприємців.

Недостатньо високий рівень кваліфікації підприємців, відсутність спеціальних знань у сфері бізнес - освіти, неефективний менеджмент знижують конкурентоспроможність бізнесу погіршують його якість. Тому, консультаційно-інформаційна підтримка суб’єктів господарювання є важливою складовою для успішного ведення бізнесу.

Основною метою «консультаційного «вікна» - це надання повної, вчасної та швидкої консультаційної допомоги підприємцям в галузі податкового, трудового, земельного, пенсійного законодавства, а також будуть висвітлені питання мікрокредитування та кредитування малого бізнесу, тощо.

В роботі «консультаційного «вікна» братимуть участь фахівці міської ради та служб міста, провідні спеціалісти громадських об’єднань та організацій, банківських та страхових установ.

Робота консультантів буде здійснюватися на засадах зворотнього зв’язку, спираючись на результати анкетування підприємців і таким чином працюючи на випередження проблемних ситуацій і задоволення нагальних потреб підприємців.

         Консультації надаватимуться безкоштовно.

         Інформація щодо роботи «консультаційного «вікна» буде розміщено на сайті  dozvil@ dozvil.kh.ua.

       Сподіваємося, що робота «консультаційного «вікна» надасть усім підприємцям нашого міста успішно відкрити та розвивати свій бізнес.