dozvil news image

Щодо подачі документів в Єдиний дозвільний центр

09 серпня 2011

Шановні відвідувачі Єдиного дозвільного центру! Звертаємо Вашу увагу щодо забезпечення виконання норм Закону України „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності‟ при подачі документів в Єдиний дозвільний центр.

Відповідно до ст. 7 Закону України „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності‟ в Єдиному дозвільному центрі заява та документи, що додаються до неї, подаються безпосередньо державному адміністратору чи представнику дозвільного органу особисто суб’єктом господарювання (керівником юридичної особи, фізичною особою-підприємцем) або уповноваженою особою.

Зазначені повноваження повинні бути оформлені відповідно до чинного законодавства.

Крім того, заява та документи, що додаються до неї, можуть бути надіслані в Єдиний дозвільний центр рекомендованим листом з описом вкладення, при цьому підпис заявника (фізичної особи – підприємця) та уповноваженої ним особи засвідчується нотаріально.

Факт отримання документа дозвільного характеру засвідчується особистим підписом керівника юридичної особи, фізичної особи-підприємця або уповноваженої ним особи при пред’явленні документа, що засвідчує його особу.