dozvil news image

«Гаряча лінія для підприємців» започаткована Департаментом економіки та міжнародних відносин спільно з Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва.

20 червня 2012

 Поставити свої запитання можна у робочий час з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 18.00 за телефоном 0 800 50 31 91.

Подробиці роботи «Гарячої лінії» можна дізнатися на сайті http://kharkiv.biz.ua/

Довідка. Проблеми ведення підприємницької діяльності завжди викликають багато питань. Для того щоб допомогти підприємцям Харківської області Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва ініціював проект «Гаряча лінія для підприємців». Особливість даної лінії полягає в тому, що вона об'єднує в собі риси класичної «гарячої лінії» та інтерактивного майданчику для отримання зворотного зв'язку між підприємцями та представниками органів влади за електронною поштою.

За телефоном гарячої лінії підприємці мають змогу отримати відповіді на питання в сфері підтримки та розвитку підприємництва, усунення адміністративних бар'єрів з боку контролюючих органів, взаємодії влади та бізнесу, залишати скарги щодо діяльності посадових осіб. Також в рамках проекту надаються оперативні правові консультації з ведення підприємницької діяльності та безпосередня консультація підприємців у проведенні перевірок контролюючими органами. Крім того, провадиться робота у довідковому режимі із перенаправленням дзвінків до профільних організацій та робота зі скаргами на діяльність правоохоронних, контролюючих органів та посадових осіб.