dozvil news image

Сьогодні відбудеться «круглий стіл» на тему: «Впровадження Інтернет-сервісів у підприємницьку діяльність».

27 червня 2012


На виконання заходів Програми підтримки  розвитку підприємництва у м. Харкові на 2012-2015 роки, сьогодні 27 червня 2012 року об 11-00 год. в малій залі Харківської обласної державної адміністрації (вул. Сумська, 64, 2-й поверх) відбудеться «круглий стіл» на тему: «Впровадження Інтернет-сервісів у підприємницьку діяльність».

 Учасниками «круглого столу» буде обговорюватися нововведення у підприємницьку діяльність стосовно широкого впровадження Інтернет-сервісів, як важливого елементу підвищення ефективності ведення бізнесу.       Також, будуть розглядатися питання поширення практики використання механізму електронної звітності та вільного розповсюдження електронних ключів; впровадження системи електронного впорядкування документообігу «Електронні кабінети» з розширеними функціями щодо подання через засоби електронного зв’язку звернень на отримання дозвільних документів підприємницької діяльності та доступу заявників до системи проходження документів в єдиному дозвільному центрі м. Харкова.

Організаторами «круглого столу» виступили Головне управління економіки ХОДА, управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради, Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва.