dozvil news image

Вітання з Днем Незалежності України!

23 серпня 2011


Від імені колективу Єдиного дозвільного центру нашого міста та від мене особисто щиро вітаю усіх харків’ян та гостей міста з Днем Державного Прапора, Днем визволення міста від фашистських загарбників, а також  з 20-річницею прийняття Акту проголошення незалежності України.

Саме цим документом український народ вперше заявив світу про свій намір будувати сильну і незалежну державу. Саме цей документ став втіленням споконвічної мрії нащадків Мазепи і Шевченка бути господарями на своїй прекрасній землі, законодавчо закріпив вікові прагнення народу до національного відродження, економічної самостійності, духовної свободи, збереження самобутньої української культури.

Тож нехай це свято буде могутнім стимулом для натхненої, щоденної праці заради злагоди нашого народу, реалізації його потенціалу, а ваші добрі справи примножать славу рідного міста та України!

Бажаю вам здоровя, успіхів у всіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє на нові звершення, на нові добрі справи в імя майбутніх поколінь.

     

Начальник управління підприємництва та дозвільних процедур, депутат Харківської  міської ради Т.М. Чечетова-Терашвілі