dozvil news image

Відбувся урочистий прийом з нагоди професійного свята – Дня підприємця

31 серпня 2011

Сьогодні у малій залі виконавчого комітету Харківської міської ради управлінням підприємництва та дозвільних процедур було організовано та прийнято участь в урочистому прийоми з нагоди професійного свята Дня підприємця.

Від імені Харківської міської ради, виконавчого комітету та міського голови усіх підприємців Харкова привітав директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради Андрій Миколайович Проскурін. Він побажав присутнім підприємницької вдачі, надійних партнерів, професійного «чуття» на бізнес-ідеї та нових звершень в ім'я процвітання Харкова. Свої привітання підприємцям також висловили представник Держкомпідприємництва в Харківській області Колесніков О.А., керівники громадських та профспілкових організацій роботодавців, підприємців, Харківського Союзу Страховиків.

За сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята підприємці були відзначені Грамотами Харківської міської ради, виконавчого комітету та Подяки міського голови