dozvil news image

Харків приймає участь у форумі в Латвії

20 вересня 2012

20-21 вересня офіційна делегація Харківської міської ради на чолі з заступником  директора департаменту – начальником управління підприємництва та дозвільних процедур, депутатом Харківської міської ради Тетяною Чечетовою-Терашвілі примає участь у Другому міжнародному інвестиційному форумі Даугавпілса (Латвійська Республіка). Харківську область на форумі представляє  директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Сергій Авершин, радник заступника голови облдержадміністрації Юрія Сапронова, депутат Харківської міської ради Євген Шаповал.

Харківська делегація ознайомиться з інвестиційним середовищем Латвії. Актуальним тенденціями його розвитку. Відвідає виставку «Зроблено в Латвії і товар  Даугавпілсьський» в Даугавпилсском Олімпійському центрі

  На заході присутні представники великих європейських інвестиційних фондів в країнах Балтії, керівники фондів ризик-капиталу, фахівці державних установ Латвії, що займаються підтримкою бізнесу, торгові відділи посольств, а також представники більше 250 бізнес-структур регіону.

ФОТО