dozvil news image

Запрошуємо на Українсько-турецьку зустріч підприємців

12 жовтня 2012

Інформуємо Вас, що 15 жовтня 2012 року у Харківському міському центрі зайнятості відбудеться українсько-турецька зустріч підприємців.
Захід відбуватиметься за ініціативою Об`єднання промисловців і підприємців харківської області - регіонального відділення «Українського союзу промисловців і підприємців» та Союзу промисловців і підприємців м. Анкара, за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Харківської торгівельно - промислової палати.

 В рамках зустрічі ви отримуєте можливість ознайомитись з пропозиціями ділових кіл Турецької столиці, станом економіки цієї держави, провести переговори, шодо співробітництва з керівниками компаній, які вас зацікавлять. Серед учасників будуть представлені компанії, які виробляють різноманітні машини та обладнання, прилади та запасні частини, підприємства торгівлі та сфери послуг. Участь у складі делегації керівників Центру державної підтримки малого та середнього бізнесу, союзу промисловців Туреччини, дозволить обговорити можливість співробітництва у будь - який галузі з великою кількістю компаній.
В зустрічі прийматимуть участь Керівник Центру підтримки малого та середнього бізнесу Республіки Туреччина, керівник Союзу промисловців Анкари, керівники відповідних підрозділів Харківської обласної державної адміністрації, представники Харківської торгівельно - промислової палати, бізнесмени Республіки Туреччина(список додається)
Участь у заході безкоштовна. Захід відбудеться у Харківському міському центрі зайнятості за адресою м. Харків, вул.Шевченка, 137А. Початок зустрічі об 11.00, початок реєстрації об 10.30
В разі зацікавленості просимо надіслати інформацію щодо участі на e-mail: : hrv.uspp@gmail.com , або за тел./факс: (057) 757-46-44. Додаткова інформація за телефонами: (057) 757 - 46 - 44, (067) 576 - 06 - 98.